📍 Київска обл., Бориспільський р-н, смт. Щасливе, Озерна, 41
 

У розділі проектів купольних будинків додано три нових проекти

Три нових проекти купольних будинків

З радістю повідомляємо про поповнення розділу проектів купольних будинків трьома проектами різної площі та призначення. Серед них один проект купольного кафе й два будиночки площею 66 і 84м2. Далі докладно про кожен з них ...

Проект купольного кафе

Наша компанія вже давно пропонує купольну архітектуру для реалізації будівель різного призначення і нам вже є що показати в готовому вигляді. Першими були, звичайно ж, житлові будинки (об'єкти 2, 38, 115,) також є будиночок для йоги й фізичних вправ (об'єкт 129),і купольний офіс з очеретяною покрівлею (об'єкт 110).

Ескіз купольної будівлі під кафе

Тепер прийшов час для розробки проекту 380 - купольне кафе. Кафе, бари, ресторани, кондитерські, магазини, і т.д - це громадські місця з підвищеним експлуатаційним навантаженням, до того ж, їх часто розміщують в густозаселених місцях і районах. Як має виглядати незвичайна купольна будова в кубічному оточенні? Одне можна сказати, це повинно бути не тільки незвично, екстравагантно, але й затишно, зручно в повсякденному використанні і обслуговуванні.

Інтер'єри приміщень в купольному кафе

До речі, зручність обслуговування - важливий фактор для експлуатації будь-якої громадської установи і особливо кафе, барів і ресторанів, пов'язаних з приготуванням і прийомом їжі, а також інших супутніх процесів, незмінно пов'язаних з даним видом бізнесу.

Видове розміщення вікон в залі відпочинку в купольному кафе

Важливим є і влаштування видового скління та розміщення вікон, якщо будову планується розмістити, наприклад, недалеко від історичної місцевості або місцевої визначної пам'ятки щоб мати можливість насолоджуватися відпочинком з красивим видом за вікном.

Все це, не тільки можливо, але й зручно реалізувати в купольній архітектурі. Детально з проектом можна ознайомитися на його сторінці.

Проекти для купольних бунгало, гестхаусів і парк-готелів

Інтер'єр купольного будиночка-бунгало

Проекти невеликих купольних будиночків до 100м2 з діаметром 7,5 і 9м (R 3,7-4,5m відповідно проект 64 і проект 88 купольних будинків) відмінно підійдуть для організації бунгало і парк-готелів з окремими апартаментами в будь-якому ландшафті й місцевості. Особливо це стосується лісових і прибережних зон морів, річок, озер та ін.. Яким би не був ландшафт, густий лісовий схил, або прибережна лінія мальовничих річок, зі скелястим схилом біля моря або піщаним пляжем - купольні будиночки прикрасять його своєю компактністю і органічністю в комплексі будь-якого ландшафтного дизайну.

Вид на готельний комплекс з купольних будиночків на березі затоки

Купольні бунгало відмінно витримають сильні вітрові навантаження і пориви вітрів, вони краще за будьяку кубічну архітектуру впораються з подібними навантаженнями. Вони мають відмінну сейсмічну стійкість, і невибагливі до видів фундаменту, від свайно-гвинтових і плитних, до класичних стрічкових. Вага дерев'яного купольного будиночка невелика, і не вимагає масивних конструкцій, отже їх будівництво для турбаз або готелів, як апартаменти в приватних домоволодіннях або бунгало, буде вигідним і економним за витратами на будівництво.

Купольні міні-будиночки 64м2

Камишову або очеретяну покрівлю часто обирають в країнах помірного клімату, але вона добре служитиме й у жаркіших регіонах. Вона, окрім інших її переваг, є відмінним тепло і звукоізолятором. Купольна ж архітектура також є нейтральною з культурологічної і традиційної точки зору. Купола зустрічаються в архітектурі і будівельних традиціях практично по всьому світу. Вони так само органічні в країнах східного та західного культурного середовища, і відмінно виглядають в будь-якому дизайні і ландшафті.

Інтер'єр кімнати відпочинку в купольному бунгало

Дані проекти є типовими, але це не означає що їх не можна змінити під конкретні потреби, адже пространсттво всередині купола можна ділити як завгодно. Якщо у вас, шановний читачу, є необхідність в проектуванні і вам сподобалася купольна форма будівлі, під будь-які можливі потреби - звертайтеся, ми адаптуємо що є в наявності, або створимо ваше індивідуальне рішення, зовсім не дорого. До речі, якщо будете будуватися у нас в 2021-му році під час укладання договору на будівництво - на проект гарантована знижка, подробиці про неї по телефону - +38-(096)-215-14-65 ... )))